Președintele Erdogan susține că nu știa că Dodon urmează să vină în Turcia la odihnă, iar vizita prezikului Moldovei a fost una foarte secretă pentru el. Dacă ar fi aflat, Erdogan nu l-ar fi lăsat niciodată pe Dodon să pună piciorul pe plajele din Antalya. Motivul este unul simplu:

”Mie nu-mi plac porcii, pațani. Eu sunt musulman și când văd un porc în față, îmi vine să foot una în cap cu iataganul. Nu are ce căuta porcul de Dodon în țară la mine. Să stea la el acolo, în Găgăuzia sau să se ducă la Rusia, dacă îi place atât de mult Rusia. Ce rahat lukumâch caută în Europa dacă freacă mintea la toți cu Rasia lui”, a declarat Recep Erdogan, președintele Turciei.

Supărat că nu mai are cui mulțumi pentru vacanța sa, Igor Dodon a ieșit într-o conferință de presă și a anunțat că îi mulțumește lui Vlad Plahotniuc pentru vacanța plătită de oligarh. Dodon se plânge că banii părinților din care trăiește el și cu familia sa nu i-ar fi ajuns nici pentru o vacanță de o zi la Vadul lui Vodă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-porc-plaja-in-apa.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-porc-plaja-in-apa-300x300.jpgadminMonden
Președintele Erdogan susține că nu știa că Dodon urmează să vină în Turcia la odihnă, iar vizita prezikului Moldovei a fost una foarte secretă pentru el. Dacă ar fi aflat, Erdogan nu l-ar fi lăsat niciodată pe Dodon să pună piciorul pe plajele din Antalya. Motivul este unul simplu: ”Mie...

Comentează