igor-dodon-prezervativ-copy

Președintele votat, domnul Igor Dodon promite că va gandoniza toată Republica Moldova, după chipul și asemănarea sa. Astfel că Moldova s-ar putea numi lejer Gandonia. Ea va fi folosită de ruși în orice fel, sub orice formă și în cea mai mare grabă. Președintele Igor promite că gandonizarea nu va ocoli pe nimeni.

”Le mulțumesc gandonilor care m-au votat. Au făcut o mare gandoneală. Apoi mă apuc să-i decorez pe toți transnistrenii care au votat aseară. Președintele Timofti mi-a lăsat o mulțume de medalii pe care nu le-a înmânat. Nu-i nimic, îi decorez pe transnistreni care au făcut o treabă bună. Dar adevărata muncă de gandonizare trebuie să o duc în electoratul Maiei. Trebuie să-i gandonizez pe oameni, doar trebuie să-l satisfacem pe Vladimir Putin”, a declarat președintele ales Igor Dodon.

Vladimir Putin i-a mulțumit lui Dodon pentru că a devenit preșdinte și i-a transmis că abia îl așteaptă în genunchi la Moscova. De altfel, tovarășul Putin se aștepta la rezultatele votării, așa că nu a fost prea stresat. Acesta știa oricum câți morți și câți transnistreni votează în Moldova. Așa că, oricât s-ar chinui moldovenii din diasporă, nu vor reuși să desgandonizeze Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-prezervativ-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-prezervativ-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Președintele votat, domnul Igor Dodon promite că va gandoniza toată Republica Moldova, după chipul și asemănarea sa. Astfel că Moldova s-ar putea numi lejer Gandonia. Ea va fi folosită de ruși în orice fel, sub orice formă și în cea mai mare grabă. Președintele Igor promite că gandonizarea nu...

Comentează