După vizita fulger efectuată de delegația Partidului Socialist Moldovenesc în Coreea de Nord, conducerea țării comuniste din Asia a anunțat că va face o vizită fulgerătoare în Moldova. Chiar Kim Jong Un, președintele dictator al acestei țări, a anunțat că va vizita Chișinăul. Kim Jong Un susține că vine pentru a-l revedea pe prietenul său mult iubit.

”Mare lucru nu am ce să fac în Moldova. Ce mi-e Moldova, ce mi-e Coreea de Nord. Aceleași țări sărace, conduse prost, în care oamenii au fost aduși la sapă de lemn. Vin în Moldova pentru că vreau să-l văd pe fratele meu, Ig Or Dod Un. Sunt fanul președinelui Dod Un. Poporul moldovean poate fi comparat perfect cu poporul corean. În primul rând, se termină cu ”ean”. În al doilea rând, comuniștii conduc ambele state. În al treilea rând, în Coreea ca și în Moldova oamenii mor de foame”, a declarat președintele nord coreean Kim Jong Un.

Pregătirea venirii lui Kim Jong Un în Moldova se va face temeinic. Moldova intenționează să treacă de urgență la socialismul științifico-fantastic în următorii ani. În Chișinău toate gropile din asfalt urmează să fie date cu var. Iar în fiecare sat va fi înființat câte un lagăr de concentrare unde vor munci moldovenii care se opun regimului. Desigur, vizita va avea loc doar dacă va fi de acord și coordonatorul general al Moldovei Pla Hott Nyook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-In-Coreea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-In-Coreea-copy-300x300.jpgadminSocial
După vizita fulger efectuată de delegația Partidului Socialist Moldovenesc în Coreea de Nord, conducerea țării comuniste din Asia a anunțat că va face o vizită fulgerătoare în Moldova. Chiar Kim Jong Un, președintele dictator al acestei țări, a anunțat că va vizita Chișinăul. Kim Jong Un susține că vine...

Comentează