O întâmplare extrem de tristă a umbrit întâlnirea dintre Vlad Plahotniuc și președintele Consiliului Europei. Șeful Europei se plânge că imediat după ce s-a văzut cu dictatorul de la Chișinău i-a dispărut ceasul de la mână. Președintele Consiliului Europei susține că are o bănuială cine i-a furat ceasul, dar vrea ca porcurorii de la CNA să-l găsească pe hoț.

”Un pic de lipsă de atenție te costă dacă ești în preajma dictatorului Vlad Plahotniuc. Eu, iaca, i-am dat mâna, dar nu m-am uitat cu coada ochiului la cealaltă mână. Eram atent la buzunare și la portofel, că am auzit cum a dispărut miliardul din Moldova. Mare greșeală. În secunda doi mi-a dispărut ceasul de la mână”, a declarat Lyoneea Yayboo, președintele Consiliului Europei.

Vlad Plahotniuc susține însă că l-a prins pe hoț. Chiar Ilan Shor a mers la CNA să-l pârască pe tâlhar. Este vorba chiar de Liuda Feodorovna, fostul pupător de fund al lui Vlad Plahotniuc. Acesta a și ajuns la închisoare imediat după denunțul lui Ilan Shor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Presedintele-Consiliului-Europei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Presedintele-Consiliului-Europei-copy-300x300.jpgadminInternațional
O întâmplare extrem de tristă a umbrit întâlnirea dintre Vlad Plahotniuc și președintele Consiliului Europei. Șeful Europei se plânge că imediat după ce s-a văzut cu dictatorul de la Chișinău i-a dispărut ceasul de la mână. Președintele Consiliului Europei susține că are o bănuială cine i-a furat ceasul, dar...

Comentează