Noua președintă a Teleradio Moldova este verișoara lui Chiril Gaburici, cel care o susține în demersul acesteia de a accede în funcție. Premierul Chiril Gaburici, cunoscut pentru faptul că a umplut Guvernul cu rudele sale, susține că are încredere maximă în verișoara sa. Asta deși tânăra nu și-a publicat încă CV-ul adevărat. Acesta conține mult mai multe diplome decât cele menționate până acum.

”Ea are diplomă de director la CNN, a fost chiar și la pe școala BBC, la fără frecvență. Chiar dacă nu știe unde și-a pus diplomele, eu o susțin. Am rugat poliția să i le caute. Cred că verișoara mea va fi președintă nemaipomenită, ca mine, că doar mi-e rudă”, a declarat premierul Chiril Gaburici.

Din păcate numirea președintei Teleradio Moldova a stârnit o mare nemulțumire printre cumătrii, verii, cumnații, unchii lui Chiril Gaburici. Aceștia susțin că își așteaptă de mult rândul la o funcție, iar verișoara lor s-a băgat în față.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gaburici-verișoara-Moldova-1-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gaburici-verișoara-Moldova-1-copy-150x150.jpgadminPolitic
Noua președintă a Teleradio Moldova este verișoara lui Chiril Gaburici, cel care o susține în demersul acesteia de a accede în funcție. Premierul Chiril Gaburici, cunoscut pentru faptul că a umplut Guvernul cu rudele sale, susține că are încredere maximă în verișoara sa. Asta deși tânăra nu și-a publicat încă...

Comentează