Cu toții ați citit că presa noastră moldovenească a început să scrie știrile fără să dea numele politicienilor. O campanie zădarnică și fără niciun folos. În redacția nostră am făcut un referendum și am ajuns la concluzia că toată presa independentă din Moldova ar trebui desființată în urma acestei campanii. Iar jurnaliștii trebuie trimiși să pună plitcă pentru că nu așa se scriu astfel de știri. Iată cum ar trebui să arate știrile și articolele ca o astfel de campanie să aibă succes.

De exemplu, scrii o știre despre Igor Dodon: ”președintele Igor Dodon s-a întâlnit la Moscova cu Putin”. Corect se scrie astfel: ”Prezervativul Ihareok Gandon s-a dus nahui la Moscova, mai bine rămânea acolo!”

Un alt exemplu. Când scrii o știre despre Vlad Plahotniuc nu spui: ”președintele Partidului Democrat Vlad Plahotniuc a dat un interviu!” Corect se scrie așa: ”Pidarazul care este proprietarul Moldovei, dar și al Partidului Decăcat o mai huierit o huinea în presa lui ibusheya!”

O altă știre: ”premierul Pavel Filip se află într-o deplasare la Bruxelles”. Pizdeț! Corect este: ”Pidarazul care face tot ce-i zice Plaha o ahuit cu totul și s-o dus nahui până la Evropa să mai pizdeazcă din banii europenilor, iar noi o să murim de foame că suntem niște moldoboi proști!”

Blea, pațani din presa serioasă. Dacă faceți o campanie, apu faceți-o până la capăt. Ce este cu joaca asta de copii? O astfel de știre: ”XXX s-a întâlnit astăzi cu HUY!” – este o simplă labă!

Și de ce acoperiți fețele politicienilor cu negru? Trebuie să le puneți mutre de porci! La toți porcii de politicieni!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Politicienii-Moldoveni-porci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Politicienii-Moldoveni-porci-copy-300x300.jpgadminSocial
Cu toții ați citit că presa noastră moldovenească a început să scrie știrile fără să dea numele politicienilor. O campanie zădarnică și fără niciun folos. În redacția nostră am făcut un referendum și am ajuns la concluzia că toată presa independentă din Moldova ar trebui desființată în urma acestei campanii....

Comentează