Igor Dodon a bătut un record uriaș pe muntele Athos. Acesta a reușit să se spovedească timp de 69 de ore sub poala popilor de acolo. Recordul a fost introdus în Cartea Recordurilor de către mai mulți specialiști invitați la acest eveniment prezidențial.

”Tovarășului Dodon nu i-a fost dificil să stabilească acest record. Prezikul Moldovei a demonstrat că are prea multe păcate. De la vânzarea unor deputați lui Plaha, până la acte sado-mazochiste pe care le-a acceptat de la Putin. Preoții noștri au akhooyt când au aflat câte păcate a făcut Dodon și le-a fost foarte greu să le ierte. Dacă nu era președinte, nu le ierta”, a declarat popa șef de pe muntele Athos, Leonea Iaibu.

Sindicatul popilor de pe muntele Athos a anunțat că la spovedirea lui Dodon au participat tocmai 69 de popi. Din păcate, 10 s-au țâcnit din cauza păcatelor, 13 și-au pierdut cunoștința, 18 au avut nevoie de intervenția medicilor, iar 59 vor merge la psiholog ca să scape de terorea păcatelor mărturisite de Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Igor-Dodon-cruce-icoana-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Igor-Dodon-cruce-icoana-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a bătut un record uriaș pe muntele Athos. Acesta a reușit să se spovedească timp de 69 de ore sub poala popilor de acolo. Recordul a fost introdus în Cartea Recordurilor de către mai mulți specialiști invitați la acest eveniment prezidențial. ”Tovarășului Dodon nu i-a fost dificil să...

Comentează