Vama Moldova copy

Asociația ”Vămuitorii Moldovei” a acordat prestigiosul premiu ”Umoristul anului” vameșului Acșente Grivei, care a luat la mișto toți cetățenii ce au trecut punctul vamal în ultimii 10 ani. ”Deși nu a reușit nicio captură în ultimii ani și este practic incompetent, noi nu ne-am pierdut speranța”, a decalarat șeful vămii Eustatiu Hopulete.

”Vameșul nostru a confirmat valoarea vămuirii, crescând notorietatea vămii noastre, cunoscute până acum doar pentru cantitățile importante de droguri și țigări ce trec pe aici. Noi am pus bazele Podului de Cânepă și Tutun de peste Prut. Miștocareala vameșului în timpul vămuirii îi mai destinde pe contrabandiștii stresați, dar și pe cetățenii cinstiți ce așteapta zile întregi să treacă vama”, spune cu mândrie Hopulete.

”Dacă le plac glumele mele sau vor să treacă țigări, oamenii mă răsplătesc cu câte 100 de euro, așezați în pașaport. Cum văd un astfel de pașaport, cum îmi vine alta gluma în timpul vămuirii”, spune vameșul Acșente Grivei. Pe perioada verii cel mai bine prind glumele în limba rusă pe care Grivei le-a învățat după ce a urmarit în timpul orelor de lucru celebra comedie ”Djentelimeni Udaci”!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vama-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vama-Moldova-copy-300x300.jpgadminSocial
Asociația ”Vămuitorii Moldovei” a acordat prestigiosul premiu ”Umoristul anului” vameșului Acșente Grivei, care a luat la mișto toți cetățenii ce au trecut punctul vamal în ultimii 10 ani. ”Deși nu a reușit nicio captură în ultimii ani și este practic incompetent, noi nu ne-am pierdut speranța”, a decalarat șeful...

Comentează