Valeriu Strelet inconjurat de blonde copy

Republica Moldova a rămas iarăși fără premier. Actualul prim-ministru și-a luat servieta și a plecat aseară acasă cu totul din clădirea Guvernului. Valeriu Streleț s-a plâns pe un program prea încărcat care nu-i permite să aibă viață personală.

”Ca iehovist vă spun pe cuvânt, asta nu e viață. Vii la muncă de dimineața, toată lumea te sună, toată lumea vrea să-i rezolvi probleme. Pe unul scoate-l de la închisoare, pe altul ajută-l să nu-i ia poliția permisul. Al treilea vine și vrea să facă import de carne în Moldova și nu vrea să plătească taxe. Ujas! Am ajuns să nu văd decât 3 amante pe zi. Păi, voi credeți că este așa de ușor când ai 20 de amante? Din cauza programului prea încărcat nu mai am grijă de ele”, a declarat Valeriu Streleț pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit CV-ului premierului, Valeriu Streleț face parte din secta iehoviștilor, iar religia sa îi permite să aibă mai multe amante. Dacă însă nu are grijă de ele, potrivit religiei sale, el riscă să rămână fără amante. Drept urmare, a decis că este mai importantă secta decât Guvernul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valeriu-Strelet-inconjurat-de-blonde-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valeriu-Strelet-inconjurat-de-blonde-copy-300x300.jpgadminPolitic
Republica Moldova a rămas iarăși fără premier. Actualul prim-ministru și-a luat servieta și a plecat aseară acasă cu totul din clădirea Guvernului. Valeriu Streleț s-a plâns pe un program prea încărcat care nu-i permite să aibă viață personală. ”Ca iehovist vă spun pe cuvânt, asta nu e viață. Vii la...

Comentează