Valeriu Strelet fara BAC copy

Scandal monstru în Guvernul Republici Moldova. Valeriu Streleț a recunoscut în fața miniștrilor că nu are diplomă de BAC. Premierul susține că nici nu s-a gândit vreodată să obțină o asemenea hârtie care nu l-ar fi ajutat la nimic în carieră.

”De ce să am BAC? Că orice prost poate ajunge premier. Ca să fii premier nu-ți trebuie BAC, drac, cac. Arătați-mi pe cineva deștept care a fost premier și a avut BAC. Nimeni. Toți care ajung premieri sunt proști ca probka. Vă garantez eu din propria experiență. Întrebați-mă, de exemplu, cât e doi plus doi? O să rămâneț șocați de răspunsurile pe care vi le dau”, le-a spus miniștrilor Valeriu Streleț, zis și Valerka Săgetător.

Ca să nu existe niciun dubiu asupra capacităților sale intelectuale, Valeriu Streleț a promis că nu-și dă demisia din funcția de premier. Între timp, membrii Asociației Deținătorilor de Diplome, care vând chiloți în Piața Centrală promit să organizeze un protest împotriva lui Valeriu Streleț. Nemulțumiți că Valerka Săgetător nu are diplomă de BAC, aceștia vor să pună câteva tarabe cu chiloți în orășelul PMAN sub formă de protest.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Valeriu-Strelet-fara-BAC-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Valeriu-Strelet-fara-BAC-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal monstru în Guvernul Republici Moldova. Valeriu Streleț a recunoscut în fața miniștrilor că nu are diplomă de BAC. Premierul susține că nici nu s-a gândit vreodată să obțină o asemenea hârtie care nu l-ar fi ajutat la nimic în carieră. ”De ce să am BAC? Că orice prost poate ajunge...

Comentează