Gaburici a fost prins din nou cu minciuna. Potrivit experților poza în care premierul Republicii Moldova apare alături de Victor Ponta este un fotoshop ordinar. Acest lucru este confirmat chiar și de Premierul României: ”nu aș face poză niciodată în viață cu un premier care și-a falsificat toate diplomele. Mai mult nici nu am fost la acel eveniment. Dacă va uitați atent, fotoshopul e necalitativ, cred că el l-a făcut.”

Gaburici Poza cu Putin copy

Gaburici Poza cu Lincoln copy

După ce a ieșit la iveală gafa lui Chiril Gaburici, acesta nu mai răspunde la telefon, însă experții internaționali afirmă că Premierul Republicii nu e la prima abatere de acest fel.

”Se laudă cu o poză în care e lângă Obama, în alta e lângă Putin, iar cea mai revoltătoare este acea poză în care Gaburici Chiril susține că a fost surprins lângă Abraham Lincoln”, subliniază expertul internațional în poze false.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-Poza-cu-Obama.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-Poza-cu-Obama-150x150.jpgadminPolitic
Gaburici a fost prins din nou cu minciuna. Potrivit experților poza în care premierul Republicii Moldova apare alături de Victor Ponta este un fotoshop ordinar. Acest lucru este confirmat chiar și de Premierul României: ”nu aș face poză niciodată în viață cu un premier care și-a falsificat toate diplomele. Mai...

Comentează