Gheorghe Brega Pariuri copy

Veste șoc pentru bugetul Republicii Moldova. Premierul interimar Gheorghe Brega a anunțat că vrea să joace la pariuri sportive banii pe pensii și pe alocațiile pentru copii. Gheorghe Brega susține că este singura șansă ca anul viitor să mai avem bani de dat la bătrâni și copii.

”Ideea mi-a venit când am văzut că Anatol Melnic a ajuns campion mondial la pariuri sportive. Eu l-am mai văzut la televizor, vorbește bine, pare băiet deștept. Știu că face farse, dar pe noi, cei de la Guvern, nu are cum să ne păcălească. L-am angajat în calitate de consultant și așteptăm cu nerăbdare să jucăm. El știe că dacă pierde, bunicii și părinții lui nu primesc pensia, iar copiii săi alocația. Dar el este campion mondial, nu e nicio problemă”, spune Gheorghe Brega, premierul interimar al Republicii Moldova.

Premierul a avut totuși câteva solicitări la Anatol Melnic. În primul rând, vrea să parieze câteva milioane de lei că România va câștiga Campionatul European de Fotbal, alte milioane că Rusia va ieși din prima etapă a Campionatului European de Fotbal. În plus, i-a cerut lui Anatol Melnic să fie patriot și să mizeze pe faptul că Zimbru va câștiga Champions League.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Gheorghe-Brega-Pariuri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Gheorghe-Brega-Pariuri-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Veste șoc pentru bugetul Republicii Moldova. Premierul interimar Gheorghe Brega a anunțat că vrea să joace la pariuri sportive banii pe pensii și pe alocațiile pentru copii. Gheorghe Brega susține că este singura șansă ca anul viitor să mai avem bani de dat la bătrâni și copii. ”Ideea mi-a venit când...

Comentează