Pensionari1

Guvernul Moldovei a găsit soluții pentru plata pensiilor tuturor moldovenilor. Premierul interimar susține că în loc de bani, pensionarii vor primi produse extrem de utile celor care locuiesc în Moldova. Astfel că oamenii nu trebuie să se plângă de faptul că Guvernul nu are grijă de ei.

”În loc să meargă la piață și să-și cumpere caloși, săpun, frânghie, noi ne-am gândit în Guvern să le dăm pensiile bătrânilor noștri în aceste produse. Nu vrem să ne batem joc de oameni, vor fi caloși scumpi, de la Versace. Săpunul va fi și el scump, Duru, că pe noi ne doare c…, pardon, sufletul de oameni. De frânghie ce să zic, una trainică, foarte folositoare”, a explicat premierul interimar Gheorghe Brega.

Există o problemă, produsele sunt prea scumpe, iar pensionarii au pensiile cam mici. Soluția este ca bătrânii cu pensii de 200 de lei, trebuie să aleagă doar două produse, de exemplu, doar săpun și frânghie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Pensionari1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Pensionari1-300x300.jpgadminFinanțe
Guvernul Moldovei a găsit soluții pentru plata pensiilor tuturor moldovenilor. Premierul interimar susține că în loc de bani, pensionarii vor primi produse extrem de utile celor care locuiesc în Moldova. Astfel că oamenii nu trebuie să se plângă de faptul că Guvernul nu are grijă de ei. ”În loc să...

Comentează