În sfârșit, ceea de ce ne-am temut cu toții s-a întâmplat. Pavel Filip și-a dat demisia. Până aici lucrurile sunt bune și frumoase. Asta este o veste bună. Vestea proastă este că în locul lui Filip vine cel care îl trăgea de ațe, Plahotniuc.

”Eu de azi am decis să nu mai fiu premierul Moldovei. Prietenul meu Candu a devenit pe o perioadă scurtă Candon, fiind prezikul Moldovei după atârnarea, scuze, după suspendarea lui Gandon, așa că este extrem de ocupat. Deci, vreau să-l să-l ajut pe Candon că are prea multe funcții. În locul meu vine Plahotniuc. Oricum el era șeful meu, dar acum va fi oficial premierul Moldovei”, a declarat Pavel Filip.

Prima decizie a lui Vlad Plahotniuc ca premier este să desființeze în totalitate ministerul Educației și camerele de la BAC. ”Am o ură pe camere, mai ales pe cele care te pândesc să nu furi, iar moldovenii tineri o să-mi fie recunoscători că i-am salvat de aceaste oribile creații ale Maiei Sandu”, a declarat noul președinte, scuze, noul speaker, scuze din nou, noul premier al Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Plahotniuc-de-trei-ori-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Plahotniuc-de-trei-ori-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit, ceea de ce ne-am temut cu toții s-a întâmplat. Pavel Filip și-a dat demisia. Până aici lucrurile sunt bune și frumoase. Asta este o veste bună. Vestea proastă este că în locul lui Filip vine cel care îl trăgea de ațe, Plahotniuc. ”Eu de azi am decis să...

Comentează