pavel-filip-cu-par-copy

Se schimbă din nou guvernul. În această dimineață premierul Pavel Filip Kirkorov a anunțat că renunță la funcția sa mult râvnită pentru că are probleme de sănătate. Aceleași probleme le-a avut și premierul condamnat la închisoare, Vlad Filat. Este vorba de maladia Calvițius Nemernicus.

”Am vorbit cu doctorii și am stabilit că nu mai pot să contninui în halul acesta. Chiar și premierul care a ocupat scaunul înaintea mea, iar acum ocupă alt scaun, adică Vlad Filat, a suferit din cauza bolii Calvițius Nemernicus. Trebuie să-mi fac de urgență un transplant… de păr. M-am săturat să mă strige jurnaliștii, copiii, oamenii de pe stradă Fantomas, Fantomas. În Franța lumea a crezut că sunt celebrul Fantomas și îmi cereau autografe, iar eu fără voia șefului nu pot semna nimic”, a declarat Pavel Filip Kirkorov pentru redactorii moldovesti.info.

Pentru a-și putea face tratamentul și transplantul, premierul a organizat o campanie de donații. Astfel, mai multe companii și bănci de stat au donat milioane de euro pentru a rezolva problema de sănătate a lui Pavel Filip Kirkorov. Deocamdată Vlad Plahotniuc nu a decis cine va fi în locul lui Filip Kirkorov. Coordonatorul executiv al Moldovei lasă să se înțeleagă că nu-l va băga la închisoarea CNA ca pe un fost premier care și-a făcut transplant de păr.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Pavel-Filip-cu-par-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Pavel-Filip-cu-par-copy-300x300.jpgadminPolitic
Se schimbă din nou guvernul. În această dimineață premierul Pavel Filip Kirkorov a anunțat că renunță la funcția sa mult râvnită pentru că are probleme de sănătate. Aceleași probleme le-a avut și premierul condamnat la închisoare, Vlad Filat. Este vorba de maladia Calvițius Nemernicus. ”Am vorbit cu doctorii și am...

Comentează