Pavel Filip Bruxelles Vin Gura Cainarului copy

Problemele se țin lanț pentru premierul Pavel Filip. După ce a fost bătut de pilotul avionului la decolarea din Chișinău, șeful Guvernului a fost prins în flagrant când încerca să îl mituiască pe președintele Consiliului Uniunii Europene. Premierul moldovean voia să-l convingă să trimită mai multe împrumuturi în Republica Moldova. Din primele informații, mita era sub formă de sticle de vin marca Gura Căinarului.

”Ca orice moldovean știu foarte bine că nu poți rezolva nimic fără să ungi oleacă. Așa că nu am venit cu mâna goală la Bruxelles. Am umplut avionul cu butlejti de vin. Chiar dacă am avut probleme cu căpitanul, i-am dat și lui vreo trei. Vă dați seama, nu puteam să mă întorc acasă fără niciun împruput. Domnul Plahotniuc are de întreținut un copil la studii, o familie în Elveția. Așa că am încercat să-i dau niște butlejti de vin marca Gura Căinarului domnului Donald Duck, președintele Consiliului Uniunii Europene ca să dea drumul la creditare. Dar europenii iștea îs cam speriați de muște, în loc să mă ajute, m-au arestat”, a declarat Pavel Filip Kirkorov pentru procurorii europeni.

Din păcate, procurorii nu l-au reținut pentru acest delict. Așadar, premierul vine acasă, unde trebuie să inventeze noi impozite. Se apropie ziua lui Timka Plahotniuc, așa că trebuie să strângă suficienți bani pentru un avion nou.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Pavel-Filip-Bruxelles-Vin-Gura-Cainarului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Pavel-Filip-Bruxelles-Vin-Gura-Cainarului-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Problemele se țin lanț pentru premierul Pavel Filip. După ce a fost bătut de pilotul avionului la decolarea din Chișinău, șeful Guvernului a fost prins în flagrant când încerca să îl mituiască pe președintele Consiliului Uniunii Europene. Premierul moldovean voia să-l convingă să trimită mai multe împrumuturi în Republica Moldova....

Comentează