Prezervative Ruxanda Glavan Banana

Remaniere de cadre în ministerul Sănătății. Șefa de la sănătate a fost dată afară astăzi de premierul Filip Kirkorov, după ce acesta a descoperit cât de blondă este subalterna sa. Din primele informații, vestea a fost un șoc pentru Ruxanda Glavan.

”A venit la mine un tip care semăna cu Fantomas și mi-a zis că mă dă afară. L-am întrebat de unde vrea să mă dea afară? De la coafor sau de la manichiură-pedichiură? Nici nu am știut că sunt ministru. De unde să știu? Eu mă duceam în clădirea guvernului, credeam că aici îmi fac programarea pentru masaj anticelulitic. Nu înțeleg cum am ajuns mininstru al sănătății. Cred că e vorba de o greșeală”, a declarat șocată cea mai blondă ministră din Moldova, Ruxanda Glavan.

Ruxanda Glava este cunoscută pentru IQ-ul extrem de mic pe care îl are. Din primele informații, în locul Ruxandei Glăvan o să vină o altă femeie, mult mai pregătită și mai competentă, care să-i preia funcția de ministru. Este vorba de Tanti Ludmila sau Natalia Gordienko. În plus se vor schimba și consilierii ministrei. În locul acestora vor veni oameni mult mai deștepți – este vorba de Pavel Turcu sau Toly Druga.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Prezervative-Ruxanda-Glavan-Banana.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Prezervative-Ruxanda-Glavan-Banana-300x300.jpgadminPolitic
Remaniere de cadre în ministerul Sănătății. Șefa de la sănătate a fost dată afară astăzi de premierul Filip Kirkorov, după ce acesta a descoperit cât de blondă este subalterna sa. Din primele informații, vestea a fost un șoc pentru Ruxanda Glavan. ”A venit la mine un tip care semăna cu...

Comentează