Premierul Filip Kirkorov a fost trimis de urgență din New York în Moldova. Asta după ce a deranjat Adunarea Generală ONU cu mai multe propuneri indecente. Premierul Moldovei a fost prins când încerca să le vândă membrilor ONU vin și țigări de contrabandă. Vinul era, desigur, de la celebrul producător moldovean, Gura Căinarului.

”Știți cât costă biletul până la New York? Ohohoooo, cam cât o bere în clubul Drive. Normal că am încercat să-mi scot niște bani. Am vrut inițial să vând țigările de contrabandă și vinul Gura Căinarului lui Donald Tusk. A fost o greșeală. De unde să știu că nu bea și nu fumează? Eu am crezut că el este Donald Trump. Plaha mi-a zis că Trump nu se dă în lături de la marfă moldovenească”, s-a scuzat Pavel Filip Kirkorov.

Mai mulți agenți FBI l-au reținut imediat pe premierul nostru și l-au pus pe primul avion New York Chișinău. Văzându-l înconjurat de atâția oameni cu arme, oamenii au crezut că este un actor cu bodyguarzi. Mulți new yorkezi au vrut chiar autografe. ”Domnule Fantomas, vrem să ne iscăliți pe decolteu”, au declarat cele mai focoase americance. Din păcate, avionul în loc să-l ducă pe premierul nostru la Chișinău, l-a dus la Kinshasa, în Congo, unde urmează să fie mâncat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Pavel-Filip-cu-Donald-Tusk-Gura-cainarului-tigari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Pavel-Filip-cu-Donald-Tusk-Gura-cainarului-tigari-copy-300x300.jpgadminInternațional
Premierul Filip Kirkorov a fost trimis de urgență din New York în Moldova. Asta după ce a deranjat Adunarea Generală ONU cu mai multe propuneri indecente. Premierul Moldovei a fost prins când încerca să le vândă membrilor ONU vin și țigări de contrabandă. Vinul era, desigur, de la celebrul...

Comentează