După ce ieri a adus o sticlă de wisky la Guvern, astăzi, premierul Filip a venit cu o tânără domnișoară dezbrăcată. Pavel Filip susține că a mai căutat una alta pe 999.md și, când colo, a găsit-o pe această fată dezbrăcată. Premierul Filip este total nemulțumit de prețurile care există pe 999.md, dar și pe activitatea ministrului Industriei, dar și pe activitatea ministrului Educației.

”Blea, iaca, eu am cumpărat-o pe dânsa de pe 999.md. Nu înțeleg. Noi nu mai avem industrie textilă în Moldova? Când am văzut-o pe această tânără domnișoară dezbrăcată mi s-o ridicat… părul în cap. Chiar nu avem cu ce să ne îmbrăcăm oamenii. Mai ales tinerii. Apu dacă răcește fata, cine se mai duce în Evropa să muncească și să ne trimită bani acasă? Și nu este totul. Am întrebat-o pe fată cât costă serviciile sale, iar ea îmi spune că o oră 100 de lei, iar 2 ore 300 de lei. Doamna ministru a Educației, luați măsuri. Tinerii din ziua de azi nu mai știu matematica”, a declarat Pavel Filip deosebit de înfuriat.

Premierul promite că o să mai stea pe 999.md ca să vadă ce se mai întâmplă în Moldova. Acesta susține că a mai văzut niște lucruri interesante acolo. Așa că la următoarele ședințe ale Guvernului, Pavel Filip urmează să vină cu un BMW cu numere transnistrene, cu un telefon iPhone furat din Spania sau un televizor care a dispărut din clădirea Guvernului pe 7 aprilie în 2009.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Pavel-Filip-Fata-dezbracata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Pavel-Filip-Fata-dezbracata-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce ieri a adus o sticlă de wisky la Guvern, astăzi, premierul Filip a venit cu o tânără domnișoară dezbrăcată. Pavel Filip susține că a mai căutat una alta pe 999.md și, când colo, a găsit-o pe această fată dezbrăcată. Premierul Filip este total nemulțumit de prețurile care...

Comentează