Alina Zotea genunchi copy

Parlamentul Moldovei a intrat din nou în pregătiri intense pentru votarea noului premier. Evident, cele mai multe bătăi de cap le are deputatul PL, Alina Zotea. Aceasta și-a pregătit deja genunchiul și încearcă să-l julească.

”Cine crede că este ușor să-ți julești un genunchi se înșală amarnic. Ia stați voi în genunchi, să vedeți cum vă doare. Trebuie să curgă și mult sânge, altfel nu te crede nimeni că ți l-ai julit. Data trecută am avut noroc că s-a jurat domnul Ghimpu că trauma mea este reală, doar era acolo când mi-am făcut-o. Acum nu-l mai crede nimeni și trebuie să mă descurc singură”, a declarat într-o conferință de presă Alina Zotea.

Alina Zotea vrea să-și julească și un cot ca să fie mai credibilă. Între timp, în Parlament va avea loc un concurs inedit, ”miss sau mister genunchi julit” – la care vor participa toți deputații care vor lipsi de la votare. Cei drept, mulți deputați vor participa la ”miss sau mister fund”, pentru că pe ei îi doare în cur de ce se întâmplă în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-genunchi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-genunchi-copy-300x300.jpgadminPolitic
Parlamentul Moldovei a intrat din nou în pregătiri intense pentru votarea noului premier. Evident, cele mai multe bătăi de cap le are deputatul PL, Alina Zotea. Aceasta și-a pregătit deja genunchiul și încearcă să-l julească. ”Cine crede că este ușor să-ți julești un genunchi se înșală amarnic. Ia stați voi...

Comentează