Se spune că o poză face mai mult decât o mie de cuvinte. Ei bine, în cazul socialiștilor care au protestat ieri în orașul Onenii Noi, o poză cu ei face cât un miliard. Miliardul furat, desigur. Pentru că atunci când s-au adunat într-un loc și a început o grohăială uriașă, s-au speriat până și cei 30 de mii de sirieni aduși de prezik la protest.

“Când au început protestele nu mi-a venit să cred. Eram la cumpărături și când am ajuns în stradă am văzut nebunia. Parcă s-au deschis porțile fabricilor de porci și au năvălit toate scroafele și toate porcotinele pe stradă. Într-o parte stăteau speriați 30 de mii de sirieni. Chiar Igari Dandon era în fruntea sirienilor. Îi aduse la protest, dar aceștia nu voiau să protesteze nicio pwlă de frica porcilor, că ei în Siria nu mănâncă porci”, a declarat șocat locuitorul din Onanii Noi, Leonea Iaibu.

După ce au strigat ”Ebuzi za idu”, porcii de la protest au răsturnat treucile, au râmat asfaltul și au plecat în Transnistria. Extrem de mulțumit, Igari Dandon și-a făcut poza aceasta cu aparatul său de mii de euro și a pus poza pe facebook. Din primele informații, la protest a participat chiar și prietenul lui Igari Dandon, Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Porci-protest-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Porci-protest-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Se spune că o poză face mai mult decât o mie de cuvinte. Ei bine, în cazul socialiștilor care au protestat ieri în orașul Onenii Noi, o poză cu ei face cât un miliard. Miliardul furat, desigur. Pentru că atunci când s-au adunat într-un loc și a început o...

Comentează