Minoritățile sexuale sunt bine reprezentate în Moldova. Recensământul a scos la iveală un fapt absolut normal pentru Uniunea Europeană. 4 la sută dintre moldoveni s-au declarat homosexuali. Media este chiar mai mare decât în Europa, unde sunt doar 3,69% homosexuali. O particularitate unică pentru Moldova sunt însă pidarajii. Aceștia diferă de homosexuali.

Potrivit recensământului, în Moldova au fost identificați 101 pidaraji. Recenzorii au stabilit că cei 101 pidaraji sunt în Parlamentul de la Chișinău. Cei 101 pidaraji sunt extrem de ușor de identificat. Aceștia sunt sclavii lui Vlad Plahotniuc. Și pot încăpea ușor într-o barsetkă. Pe unii îi cheamă Liuda, pe alții Podleankă.

Pidarajii din Parlament se îmbrățișează ca niște bleadi de fiecare dată când au ocazia. Unii au genunchii juliți, alții declară foarte clar: ibusi za edu, adică fac sex pentru mâncare. Atenție, când intrați în parlament sau stați de vorbă cu un pidaraz, grijă mare la bucă. Nici nu o să vă dați seama când o să vă dispară portofelele din buzunarele de la bucă.

Experții susțin că pidarajii au violat economia moldovenească și toată Moldova din 1991 până astăzi. De ce se numesc așa? Întrebați moldovenii. De fiecare dată când sunt întrebați de Parlament, aceștia reacționează la fel: ”niște pidaraji”!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Parlament-Homosexuali.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Parlament-Homosexuali-300x210.jpgadminSocial
Minoritățile sexuale sunt bine reprezentate în Moldova. Recensământul a scos la iveală un fapt absolut normal pentru Uniunea Europeană. 4 la sută dintre moldoveni s-au declarat homosexuali. Media este chiar mai mare decât în Europa, unde sunt doar 3,69% homosexuali. O particularitate unică pentru Moldova sunt însă pidarajii. Aceștia...

Comentează