Incredibil, dar aproape adevărat. Polițistul erou din Cimișlia care a refuzat să vorbească cu un client în limba rusă a fost concediat de Ministerul Afacerilor Interne. Ministrul susține că polițistul este o rușine pentru uniforma pe care o poartă și că i-a făcut de rușine și pe ceilalți polițiști.

”Nu-mi pasă că a băzărit pa rumânski sau pa ruski. Asta tăt îi fignea. Problema este că noi am aflat că angajatul nostru a făcut ceva foarte grav. Polițistul a refuzat mita care se pologhează în atare situații. Așa ceva este incalificabil și am semnat în această dimineață decretul de concediere nahren a lu’ pațanu ista. Dacă polițiștii nu o să ia mită în țara asta, unde ajiunjim noi? La noi ce banărit mai ajiunji? Peezdeț ce cavboi. Nu ne trebuie nouă așa mudaci”, a declarat ministrul Afaceriștilor Interni, Jănea Chizdan.

Din primele informații, polițistul urmează să plătească și o amendă pentru refuzul mitei. Mita este plătită de orice șofer nedeputat la fiecare oprire și variază în funcție de încălcarea comisă, mai adaugă Jănea Chizdan. De la 100 de lei – vorbitul la telefon, până la 1000 de euro – condusul în stare avansate de ebrietate și chiar 10 mii de euro – împușcatul unui om într-un restaurant din Codrii Orheiului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Politist-cinstit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Politist-cinstit-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibil, dar aproape adevărat. Polițistul erou din Cimișlia care a refuzat să vorbească cu un client în limba rusă a fost concediat de Ministerul Afacerilor Interne. Ministrul susține că polițistul este o rușine pentru uniforma pe care o poartă și că i-a făcut de rușine și pe ceilalți polițiști. ”Nu-mi...

Comentează