Vlad Plahotniuc batut copy

Aseară, din greșeală, câțiva ofițeri sub acoperire l-au luat la bătaie chiar pe Vlad Plahotniuc lângă casa sa. Potrivit martorilor, Vlad Plahotniuc ieșise să filmeze cum erau evacuați protestatarii când a fost pus de la pâmânt de la spate.

”Eu ieșisem să mă bucur ca orice oligarh că protestatarii sunt bătuți și evacuați. Nu mă îmbrăcasem prea bogat, nu-mi luasem costumele mele de 100 de mii de euro. Tocmai ce numărasem banii, așa că arătam ca un moldovean sărac. Idioții iștea au sărit din spate, m-au pus la pământ, mi-au stricat telefonul de aur, m-au lovit cu picioarele și m-au violat de câteva ori”, s-a plâns fostul deputat ministrului de interne, Oleg Balan.

Polițiștii care l-au sodomizat pe Vlad Plahotniuc susțin însă că nu au nicio vină: ”domnul Plahotniuc nu este de pe lună. El nu trăiește în Moldova? El nu mai este deputat și, după cum se știe, oamenii simpli, muritorii de rând și-o mai iau din când în când de la polițiști. Așa e când nu ești deputat!”

Polițiștii care i-au evacut pe protestatari l-au bătut din greșeală și pe Vlad Plahotniuc: ”când nu ești deputat, ți-o mai iei”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-batut-copy-300x300.jpgadminPoliticbătut,poliție,Vlad Plahotniuc
Aseară, din greșeală, câțiva ofițeri sub acoperire l-au luat la bătaie chiar pe Vlad Plahotniuc lângă casa sa. Potrivit martorilor, Vlad Plahotniuc ieșise să filmeze cum erau evacuați protestatarii când a fost pus de la pâmânt de la spate. ”Eu ieșisem să mă bucur ca orice oligarh că protestatarii sunt bătuți și...

Comentează