Politicienii moldoveni susțin că cu sufletul sunt aproape de cetățenii moldoveni. Aceștia le-au transmis și un mesaj de susținere de pe plajele călduroase unde se află în acest moment. După ce au intrat pe facebook și au văzut ninsorile din Moldova, politicienii moldoveni au declarat că nici caviarul, nici șampania nu a mai avut același gust.

”Noi suntem în vacanță, dar credeți-ne că soarele nu strălucește atât de puternic când vedem cât de greu vă este. Pe lângă faptul că sunteți săraci vă pedepsește și Dumnezeu pentru cine știe ce păcate. Poate că ați mâncat în post, poate că ați făcut sex prea mult. Poate că nu ați dus suficienți de mulți bani la biserică. Nu știm. Dar vrem să știți că noi suntem solidari cu voi și să vă rugați la Dumnezeu că numai el vă poate scoate din iadul alb”, au declarat mai mulți politicieni moldoveni.

Câțiva politicieni moldoveni au pus chiar și niște poze pe facebook de pe plaje. Aceștia spun că măcar așa va veni un pic soarele și pe ulițele moldovenilor. Aceștia i-au asigurat pe alegătorii lor că se simt bine, că nu le este frig și să nu-și facă griji pentru ei. S-au zăgărât un pic mai mult la soare, iar Liuda a făcut insolație sau pur și simplu are din nou probleme cu capul, dar este în regulă. Ceilalți politicieni, în frunte cu Plaha le-au promis moldovenilor că când vor veni în țară vor fura mai puțin ca să le fie mai ușor oamenilor să iasă din urgia asta albă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-1-300x300.jpgadminSocial
Politicienii moldoveni susțin că cu sufletul sunt aproape de cetățenii moldoveni. Aceștia le-au transmis și un mesaj de susținere de pe plajele călduroase unde se află în acest moment. După ce au intrat pe facebook și au văzut ninsorile din Moldova, politicienii moldoveni au declarat că nici caviarul, nici...

Comentează