Politicienii moldoveni nu uită de revoluția din 7 aprilie. Aceștia sunt extrem de fericiți că încă mai conduc țara, că încă mai pot să sugă de la noi. Cu ocazia revoluției din 7 aprilie, s-au dus la mare, în vacanță, ca să sărbătorească acest eveniment important pentru ei. Dar nu au uitat și de moldovenii rămași acasă să mestece glodul cu caloșii.

”Dracii noștri moldoveni, cam tuparâlâie și cam nepăsători. Vă mulțumim că de atâta vreme ne duceți în cârcă. Sunteți niște boi adevărați și ați meritat tot ce ați pățit pe 7 aprilie. Noi o să ridicăm un pahar în cinstea voastră de pe plajă și să știți, vă urăm bătăi liniștite în continuare și corupție înfloritoare”, scrisoarea este semnată de Vova Voronin, Vova Plahotniuc și Igari Dodon.

Cei trei promit că nu vor lăsa așa de ușor Moldova din mâinile lor. Așa că îi roagă la alegerile care vin să nu se prezinte la votare sau dacă vin, să fie votați tot ei. Din păcate, miliardul furat s-a terminat demult, așa că în curând, moldovenii trebuie să se despartă de un nou miliard. Politicienii nu au stabilit deocamdată când îl vor fura și pe acesta, dar promit că lumea va simți din plin dispariția lui.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Vladimir-Voronin-Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Vladimir-Voronin-Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-copy-300x300.jpgadminPolitic
Politicienii moldoveni nu uită de revoluția din 7 aprilie. Aceștia sunt extrem de fericiți că încă mai conduc țara, că încă mai pot să sugă de la noi. Cu ocazia revoluției din 7 aprilie, s-au dus la mare, în vacanță, ca să sărbătorească acest eveniment important pentru ei. Dar...

Comentează