Politicienii moldoveni au sărbătorit extrem de vesel ziua de 7 aprilie. Fostul președinte, Liuda și Plaha susțin că moldovenii sunt niște proști care au luat bătaie degeaba pe 7 aprilie în 2009. Aceștia au anunțat că după revoluția din 7 aprilie nu s-a schimbat nimic în Moldova. Voronin se hodinește la Karlovy Vary, Plaha la Elveția, Liuda la Costiujeni. Dar cel mai important ei nu sunt la închisoare.

”Voi, prostălanii de moldoveni, ce folos că ați fost bătuți, săracilor? Ați rămas la fel de prostălani și de săraci. Chiar mai săraci. Ce credeați că o să ni se întâmple? O să intrăm la închisoare? Da dule și fasule nu vreți? Noi ne simțim foarte bine. Există suficienți debili care să ne voteze, așa că nu ne plângem”, a declarat Vladimir Voronin, Plaha și Liuda pentru jurnaliștii adunați cu sutele în jurul său.

Vladimir Voronin susține că toți cei care au fost bătuți pe 7 aprilie au fost bătuți puțin. Președintele PCRM i-a transmis lui Vlad Plahotniuc că este un dictator mai slab decât el și nu o s-o ducă prea mult. Plaha susține însă că a învățat multe de la Voronin și și-a depășit profesorul. În schimb, Liuda încearcă să nu-i certe pe prietenii lui, Plaha și Voronin. Liuda știe clar, toate aceste certuri sunt doar pentru proști, așa că a cerut prietenie între politicieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-300x300.jpgadminSocial
Politicienii moldoveni au sărbătorit extrem de vesel ziua de 7 aprilie. Fostul președinte, Liuda și Plaha susțin că moldovenii sunt niște proști care au luat bătaie degeaba pe 7 aprilie în 2009. Aceștia au anunțat că după revoluția din 7 aprilie nu s-a schimbat nimic în Moldova. Voronin se...

Comentează