Bodyguard Vlad Plahotniuc copy

Poliția moldovenească a reacționat imediat când a aflat că moldovenii au început să dispară misterios de pe străzi. Generalul de poliție Ghiță Papuc a anunțat printr-o conferință de presă că a luat toate măsurile care se impun în astfel de cazuri.

”În primul rând vom tripla paza deputaților. Și nu doar a deputaților. Le vom păzi mașinile, vilele, cățeii, familiile. În actualul context în care oamenii sunt răpiți nu vrem să li se întâmple ceva rău. Mai ales că au apărut atâția săraci pe străzi, te poți trezi că îți dă cu ceva în cap și îți fură caviarul, șampania sau 10 mii de euro din portofel. Deci, stați liniștiți, politicienii vor fi în siguranță, nu li se va întâmpla nimic”, a declarat Ghiță Papuc, șeful poliției de moravuri ușoare.

Mai mult, serviciul de pază și protecție susține că oricine se va mai apropia de președintele Timofti să-l pupe sau să-l înjure va fi bătut pe loc de paza sa. Pe de altă parte, Ministerul Afacerilor Externe susține că i-a ajutat cum a putut pe oligarhii care se tem pentru familiile lor. ”În această dimineață, mai multe avioane de lux au părăsit țara. Copiii, femeile și averile oligarhilor vor fi în siguranță în Europa o perioadă, cât se vor mai liniști în Moldova răpirile”, a declarat pentru moldovesti.info, Tudose Fălosu, ambasador de gradul 2.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Bodyguard-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Bodyguard-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Poliția moldovenească a reacționat imediat când a aflat că moldovenii au început să dispară misterios de pe străzi. Generalul de poliție Ghiță Papuc a anunțat printr-o conferință de presă că a luat toate măsurile care se impun în astfel de cazuri. ”În primul rând vom tripla paza deputaților. Și nu...

Comentează