Katalina Rusu Zatoca copy

Katalina Rusu, artista care pupă mașini, este acuzată de fals în poze. Ca să arate că are bani aceasta a scris pe facebook că a fost în vacanță în Grecia. Pozele au fost însă falsificate în photoshop, spun experții de pe facebook. Aceștia au observat un detaliu care a dat-o de gol pe artistă: în poză se vede numele stațiunii Zatoca. Așa că experții au alertat poliția. Prinsă în flagrant, Katalina Rusu a fost nevoită să recunoască falsul.

”După ce verișorul meu, Vladimir Rusu, nepotul lui Filat, a ajuns la închisoare, eu nu mai am bani de vacanțe. Țin totuși la imaginea mea și când văd că fufa aia de Natalia Gordienco se laudă că a fost pe nu știu ce plajă mă enervez. Așa că l-am rugat pe viitorul meu fost soț să-mi falsifice pozele. Eu cu viitorul meu fost soț am fost de fapt la Zatoca”, a declarat Katalina Rusu pentru redactorii moldovesti.info.

Vedeta, care a devenit cunoscută după ce a pupat un Logan vopsit în Porsche, recunoaște că nu a avut bani de stat la Zatoca nici pentru 2 zile. Așa că a fost nevoită să meargă la Vadul lui Vodă. Pentru falsificarea pozelor de pe facebook, poliția a declanșat o anchetă penală pe numele Katalinei Rusu.

Poliția o anchetează pe Katalina Rusu. Și-a falsificat pozele pe Facebook: ”nu a fost în Grecia în vacanță, ci în Zatoca”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Katalina-Rusu-Zatoca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Katalina-Rusu-Zatoca-copy-300x300.jpgadminMondenconcediu,Katalina Rusu,Mare,Zatoca
Katalina Rusu, artista care pupă mașini, este acuzată de fals în poze. Ca să arate că are bani aceasta a scris pe facebook că a fost în vacanță în Grecia. Pozele au fost însă falsificate în photoshop, spun experții de pe facebook. Aceștia au observat un detaliu care a dat-o de...

Comentează