Poliția din Moldova a anunțat că va începe un program de conștientizare a opiniei publice ca să-i convingă pe moldoveni să discute la telefon mai clar, ma răspicat, fără bâlbâieli. Mai mult, polițiștii intenționează să meargă pe la oameni și să organizeze ore de dicție, astfel că moldovenii să vorbească mai bine.

”Noi ahrenim când auzim niște bazaruri tuparâlâie. Bleaha muha, dacă aista e bazar, apoi eu sunt Jora Kațapu. Băi, maldaveni, bazariți narmalina. Este dificil să vă interceptăm dacă voi vă bâhliți în vorbe în loc să vă exprimați mai clar. Voi sunteți mulți, iar noi puțini. Vrem să înțelegem ce băzăriți și trebuie să facem descifrare cu pixul în mână”, a declarat managerul popdpolkovnik al SIS Moldova, Leonea Iaibu.

În replică, moldovenii au declarat că s-au săturat ca SIS-ul, CNA-ul și miliția să le știe toate secretele. Cei mai mulți au găsit o cale ingenioasă ca să-i fraierească pe ofițerii de la intercepțiile telefoanelor. Aceștia vorbesc limba chineză, astfel că polițiștii nu înțeleg practic nimic. Din păcate, nici cei cu care vorbesc nu înțeleg nimic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Politist-Gras.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Politist-Gras-300x300.jpgadminSocial
Poliția din Moldova a anunțat că va începe un program de conștientizare a opiniei publice ca să-i convingă pe moldoveni să discute la telefon mai clar, ma răspicat, fără bâlbâieli. Mai mult, polițiștii intenționează să meargă pe la oameni și să organizeze ore de dicție, astfel că moldovenii să...

Comentează