Poliția Franceză a dat publicității date noi despre moldoveanul care a fost prins cu 250 de mii de euro pe teritoriul Hexapentagonului. Potrivit jandarmului general al poliției franceze, Merde Enculé, moldoveanul se numește Vladimir și susține că a făcut banii în firma sa absolut legal în timpul sărbătorile de iarnă, precizând că va mai face încă pe atât la Paște.

”Când l-am văzut coborând din Ferarriul de aur, am ahuit. Am încercat să-l tragem de limbă de unde are atâția bani și mare ne-a fost mirarea să aflăm că este din Moldova, cea mai săracă țară din Europa. La cum era îmbrăcat, în haine lungi și negre, credeam că este un beduin din Sahara, care își spală cu ajutorul nostru banii din vânzarea ilegală a petrolului. El ne-a spus că este un cunoscut manager de mitropolie din Moldova”, a declarat jandarmului general al poliției franceze, Merde Enculé, care a precizat că la un moment dat moldoveanului i se aprinsese poșeta de aur pe care o purta după el.

De unde are misteriosul Vladimir banii? Jandarmului general al poliției franceze, Merde Enculé spune că moldoveanul prins i-ar fi anunțat că este furnizor de servicii la nivel național în Moldova: servicii nupțiale, de botez, servicii mortuare, servicii de aghezmuit, servicii de Bobotează, servicii de sfințit BMW și Ferrari. Vladimir ar face afaceri profitabile pentru că banii câștigați foarte ușor nu sunt taxați de stat. ”Vă rog să ne spuneți ce fel de afacere este atât de profitabilă în Moldova? Am vrea și noi să venim. Ducem o viață foarte grea în Franța în comparație cu moldovenii”, s-a interesat Merde Enculé.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Mitropolitul-Vladimir-Ferrari.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Mitropolitul-Vladimir-Ferrari-300x300.jpgadminSocial
Poliția Franceză a dat publicității date noi despre moldoveanul care a fost prins cu 250 de mii de euro pe teritoriul Hexapentagonului. Potrivit jandarmului general al poliției franceze, Merde Enculé, moldoveanul se numește Vladimir și susține că a făcut banii în firma sa absolut legal în timpul sărbătorile de...

Comentează