Vești șoc ne vin din Elveția, acolo unde poliția financiară a arestat un cunoscut oligarh moldovean. Polițiștii susțin că au devenit suspicioși când au observat că oligarhul, care tocmai ce aterizase pe tărâm elvețian, a început să care niște saci uriași și destul de grei.

”Am descins imediat în avion și am akhooyt. Erau dakhooya de saci acolo. Când i-am deschis, am văzut mulți, foarte mulți bani. I-am numărat și am descoperit că erau fix un miliard. L-am întrebat de unde îi are și ne-a spus că sunt bani din economii. Încercăm să vedem dacă nu ne-a amăgit. O să venim în Moldova să verificăm de unde are atâția bani”, a declarat șeful poliției financiar-bancar-oligarhice Dick Suckmydick.

Poliția elvețiană spune că oligarhul misterios era îmbrăcat într-un adevărat costum de bani și avea bancnote chiar și în chiloți.

Din păcate, poliția refuză să spună numele oligarhului pe care l-au prins cu miliardul pe aeroportul lor. Tot ce au spus până acum este că numele lui începe cu ”Pla” și se termină cu ”niuc”. Banii confiscați vor fi trimiși cât de repede în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Plahotniuc-invelit-cu-bani-copy-2.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Plahotniuc-invelit-cu-bani-copy-2-300x300.jpgadminInternațional
Vești șoc ne vin din Elveția, acolo unde poliția financiară a arestat un cunoscut oligarh moldovean. Polițiștii susțin că au devenit suspicioși când au observat că oligarhul, care tocmai ce aterizase pe tărâm elvețian, a început să care niște saci uriași și destul de grei. ”Am descins imediat în avion...

Comentează