Fete Sexy Polițist Stefan cel Mare copy

Acțiune inedită a poliției din Chișinău. Agenții de patrulare au reținut, percheziționat și amendat două tinere care umblau pe bulevardul Ștefan cel Mare îmbrăcate doar în fustă scurtă și într-o bluză decoltată și transparentă. Acțiunea polițiștilor moldoveni face parte din operațiunea ”Decență pe stradă, dezbrăcate în saună”.

”Ziua în amiaza mare ele își fâțâiau fundurile pe lângă monumentul lui Ștefan cel Mare. Le-am pândit din mașină multă vreme. Vreo câteva ore. Le-am urmărit apoi. Erau îmbrăcate provocator, în fustă foarte scurtă, cu bikini și li se vedeau sutienii. Așa că am intervenit în forță. Mai întâi le-am percheziționat amănunțit cu toții. În total 10 polițiști le-au percheziționat ca să nu fi ascuns vreo armă”, spune ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan.

Fetele prinse îmbrăcate prea provocator prin Chișinău au o scuză: ”noi am fost la Biblioteca Municipală, unde am filmat un pic și, cum era foarte cald afară, nu ne-am mai îmbrăcat. Oricum, nu ne-am supărat pe polițiști. Chiar ne-a plăcut. Domnul ministru este un talentat perchiziționer, își știe meseria. Iar amenda de 2500 de lei este mică, într-o oră am și făcut banii ca s-o plătim.” 

Poliția din Chișinău a amendat două tinere pentru că mergeau pe stradă prea dezbrăcate pe caniculăhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Fete-Sexy-Polițist-Stefan-cel-Mare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Fete-Sexy-Polițist-Stefan-cel-Mare-copy-300x300.jpgadminSocial
Acțiune inedită a poliției din Chișinău. Agenții de patrulare au reținut, percheziționat și amendat două tinere care umblau pe bulevardul Ștefan cel Mare îmbrăcate doar în fustă scurtă și într-o bluză decoltată și transparentă. Acțiunea polițiștilor moldoveni face parte din operațiunea ”Decență pe stradă, dezbrăcate în saună”. ”Ziua în amiaza...

Comentează