În sfârșit poliția din Moldova demonstrează că își păzește cetățenii și nu-i lasă la greu. Ultima mare descoperire a polițiștilor de la CNA este prinderea unui hoț greu de capturat. Purtătorului de cuvânt al Companiei SRL Mitropolia Moldovei i-a fost furat un milion de euro. Polițiștii de la CNA au prezentat și niște date despre hoț.

”Nu a fost greu să-l prindem. Este principalul hoț din Moldova. Când am auzit de sumă ne-am dat seama că un om normal nu s-ar încumeta să fure atâta bănet. Așa că ne-am dus repede la el la hotel și l-am prins când număra banii. Din păcate sunt date cu caracter personal și nu vă putem spune prea multe despre acest bandit. Iată ce vă putem zice: hoțul este Vlad P., un cunoscut oligarh moldovean”, a declarat polițistul CNA sub acoperire Leonea Iobtvaiumati.

Din păcate, poliția nu l-a putut aresta pe oligarhul Vlad P. Potrivit judecătorilor moldoveni, arestul ar fi dus la destabilizarea Moldovei, pentru că țara ar fi rămas fără coordonator. În al doilea rând, inculpatul Vlad P., oligarh și coordonator, a adus o spravkă de la cunoscutul doctor psih Mihai Gh., prin care demonstrează că este cleptoman, adică are boala furtului. În ultimii câțiva ani a furat de la moldoveni un miliard și continuă să fure fără să se poată opri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-ochii-acoperiti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-ochii-acoperiti-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit poliția din Moldova demonstrează că își păzește cetățenii și nu-i lasă la greu. Ultima mare descoperire a polițiștilor de la CNA este prinderea unui hoț greu de capturat. Purtătorului de cuvânt al Companiei SRL Mitropolia Moldovei i-a fost furat un milion de euro. Polițiștii de la CNA au...

Comentează