Incredibil. Toți bugetarii care au fost aduși cu forța la mitingul PDM au fost păcăliți. Aceștia nu știau că Plahotniuc voia să folosească cadoul lui Erdogan. Chiar dacă a fost destul de frig, oamenii au fost udați cu tunul de apă de polițiști.

”Nu-mi pare rău că i-am păcălit pe oameni. Altfel cum să ne dăm seama că tunurile de apă ale lui Erdogan funcționează? Așa că oamenii iștea au făcut un bine. În plus, știu bine că ei m-au înjurat în gând, iar după ce i-am adus cu forța la mitingul meu, sigur o să meargă fără nicio problemă la protestele opoziției fără să fie obligați. Așa că au meritat dușul rece”, a declarat de la tribuna din PMAN, Vlad Plahotniuc.

Extrem de uzi, oamenii susțin că în sfârșit le-a venit mintea la cap și că vor pleca nahren din țara noastră. Motivul, de fiecare dată au fost prostiți, dar niciodată ca până acum.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Miting-PDM-Tun-apa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Miting-PDM-Tun-apa-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibil. Toți bugetarii care au fost aduși cu forța la mitingul PDM au fost păcăliți. Aceștia nu știau că Plahotniuc voia să folosească cadoul lui Erdogan. Chiar dacă a fost destul de frig, oamenii au fost udați cu tunul de apă de polițiști. ”Nu-mi pare rău că i-am păcălit pe...

Comentează