După investigații minuțioase desfășurate de poliția din Ghidighici, în frunte cu detectivul principal Ghenadie Mușcăcoaie, echipele de investigație au ajuns pe urmele atacatoarei. Potrivit organelor de poliție, este vorba despre o femeie importantă din Republica Moldova, cu o funcție de decizie în Parlamentul Republicii Moldova. Aceasta ar fi sărit să muște organele bărbatului rămas acum olog.

Ancheta este în defășurare și nu vă pot spune numele doamnei. Motivul acțiunii ei este șocant. Dânsa ne-a povestit că este mereu flămândă. Nu putem lua acest motiv în considerare pentru că țara nostră este plină de femei flămânde, obosite și chinuite. Asta înseamnă că toate trebuie să sară la organele genitale ale bărbaților?!”, a declarat polițistul Ghenadie Mușcăcoaie pentru redactorii moldovesti.info.

Polițiștii au dat publicității și o poză unde criminala a fost prinsă în flagrant, sărind la organele genitale ale altui bărbat. Cazul este anchetat, iar deputații din Parlamentul Republicii Moldova și-au luat deja bodyguarzi pentru părțile lor genitale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Marina-Radvan1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Marina-Radvan1-150x150.jpgadminMonden
După investigații minuțioase desfășurate de poliția din Ghidighici, în frunte cu detectivul principal Ghenadie Mușcăcoaie, echipele de investigație au ajuns pe urmele atacatoarei. Potrivit organelor de poliție, este vorba despre o femeie importantă din Republica Moldova, cu o funcție de decizie în Parlamentul Republicii Moldova. Aceasta ar fi sărit...

Comentează