Poliția nu doarme și îi apără pe bandiți zi și noaptea. Așa că a aflat că se pregătește un atentat la viața prezikului Moldovei Igor Dodon. Poliția a reușit din fericire să-i aresteze pe toți cei care vorbeau despre atentatul asupra prezikului Dodon.

”Noi i-am pândit pe răufăcători până când am relizat că vorbesc despre cineva pe care vor să taie. S-au așezat în jurul unui pahar de vin Gura Căianrului și au început să se laude cine va tăia mai repede porcul. Ori se cunoaște foarte bine cine este porcul în Moldova, Igor Dodon. Deci, ei voiau să ne omoare prezikul”, a declarat Leonea Iaibu, procuror la Centrul Național Alcorupției.

Țăranii au fost imediat arestați, chiar dacă se jurau că nu vor să-l taie pe Dodon, ci doar pe un porc de la ei din bătătură, oricum au fost filmați de Publia WC. Igor Dodon s-a speriat atât de tare că și-a murdărit halatul cu caca. Din păcate, acest articol este un pamflet.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Dodon-Porc-taiat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Dodon-Porc-taiat-copy-300x300.jpgadminSocial
Poliția nu doarme și îi apără pe bandiți zi și noaptea. Așa că a aflat că se pregătește un atentat la viața prezikului Moldovei Igor Dodon. Poliția a reușit din fericire să-i aresteze pe toți cei care vorbeau despre atentatul asupra prezikului Dodon. ”Noi i-am pândit pe răufăcători până când...

Comentează