Corina Fusu Pokemoni Interzisi copy

Moldova este prima țară din lume care a hotărât să interzică jocul Pokemon Go. Potrivit ministresei Educației, din cauza apariției pokemonilor în Moldova, elevii s-au tâmpit complet și nu au mai putut lua BAC-ul. Dacă anul trecut 50 la sută nu au luat examenul, în 2016 69 la sulă au picat BAC-ul. Autoritățile de la Chișinău au interzis categoric jocul pe străzi, iar cine va fi prins că aleargă după Pokemoni va fi amendat de Centrul Național de Anticorupție.

”M-am jucat astăzi toată ziua, am prins toți pokemonii de lângă Guvern, ieri i-am prins în Parlament, mâine mă duc la Președinție, iar poimâine pe lângă hotelul Nobil. Vreau să vă spun că efectul asupra creierului meu a fost catastrofal. M-a prostit complet. Am uitat tabla înmulțirii, nu știu cât este unu plus unu, m-am îmbrăcat în golgoci fioletovâie și nu mai scriu corect pe facebook. Așa mi-am dat seama de ce au picat în acest an la BAC 69 la sulă din elevi. Pokemon Go îi prostește pe tineri și din cauza pokemonilor pică BAC-ul. Am cerut să fie interzis”, a declarat ministresa Educației.

Procurorii CNA, polițiștii, vameșii au anunțat că toți tinerii prinși că joacă Pokemon Go vor fi amendați cu 100 de lei. Mai mult, oamenii legii vor opri tinerii pe stradă, se vor uita în telefoanele lor să vadă dacă au instalată aplicația. Poliția susține că în afară de faptul că îi tâmpește pe tineri ca pe ministra Educației, jocul îi pune în pericol. Pasionații de Pokemoni riscă să fie călcați pe trecerile de pietoni, când traverseaza pe verde și nu sunt atenți la jipanelor care trec pe roșu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Corina-Fusu-Pokemoni-Interzisi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Corina-Fusu-Pokemoni-Interzisi-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldova este prima țară din lume care a hotărât să interzică jocul Pokemon Go. Potrivit ministresei Educației, din cauza apariției pokemonilor în Moldova, elevii s-au tâmpit complet și nu au mai putut lua BAC-ul. Dacă anul trecut 50 la sută nu au luat examenul, în 2016 69 la sulă au...

Comentează