Balabol Traian Vasilcau copy

Comisia pentru premii și medalii din Parlamentul Democrat a anunțat motivul pentru care l-a premiat pe poegiatorul Traian Vasilcău. Potrivit membrilor comisiei pentru premii și medalii, poegiatorul Vasilcău s-a distins printr-o remarcabilă colecție de romane crise. Cele mai cunoscute sunt Idiotul, Suflete moarte și Pact cu diavolul.

”Domnul Traian Vasilcău a activat în scrieri de romane din 1169. De-a lungul vremurilor a publicat sub o mulțime de pseudonime. Când s-a numit Dostoievkilcău, când Tolstoian, când Gogolcău. Este ciudată că până acum nu a primit nicio distincție. În romanul Idiotul prezintă povestea unui idiot util guvernului. În romanul Suflete moartea face o radiografie a tuturor bloggerilor vânduți. În Pact cu diavolul povestește cum a intrat într-un hotel și cum și-a vândut sufletul. În ultima vreme a lucrat la celebrul roman Angelika”, a declarat președintele comisiei pentru premii și medalii, Constantin Țuțu.

Domnul Traian Vasilcău urmează să primească premiul Nobil chiar din mâna coordonatorului executiv al Republicii Moldova. În aceeași zi președintele Nick’O’Laye Team Off Tea îi va acorda și medalia Xerox pentru activități de poegiatură prolifică. Pentru fiecare roman va primi, ca de obicei, 50 de euro.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Balabol-Traian-Vasilcau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Balabol-Traian-Vasilcau-copy-300x300.jpgadminMonden
Comisia pentru premii și medalii din Parlamentul Democrat a anunțat motivul pentru care l-a premiat pe poegiatorul Traian Vasilcău. Potrivit membrilor comisiei pentru premii și medalii, poegiatorul Vasilcău s-a distins printr-o remarcabilă colecție de romane crise. Cele mai cunoscute sunt Idiotul, Suflete moarte și Pact cu diavolul. ”Domnul Traian Vasilcău...

Comentează