Iurie Podleancă este oficial peedoraz. Acesta a recunoscut public, deși oamenii știau despre asta de multă vreme. De când este viceprezikul parlamentului, treaba a devenit oficială. Mai mult, Podleancă a anunțat că se căsătorește oficial cu Plaha. Asta în condițiile în care până acuma trăiau în păcat și adulter. Chiar managerul SRL Mitropolia Moldovei i-a cununat pe cei doi.

”Se cunună roaba lui Dumnezeu (Podleancă), cu robul lui Dumnezeu (Plaha), în numele Rusiei şi a Uniunii Europene şi a Americii, Capeț! Euro și Dolarul nostru, cu mărire şi cu cinste înpreunează‑i pe dânşii întru stablizdețul Moldovei”, i-a cununat religios pe cei doi pentru un milion de bacși managerul Valoghea.

Podleancă este deja a 5 soție a lui Plaha. Pe lângă Podleancă, Plaha are foarte multe amante politice, numite în limba transnistreană koorve. Oligarhul a înlocuit-o astfel pe Liuda cu Podleancă. Liuda a fost trimisă la plimbare cu tot cu nepot. De altfel, Liuda a și făcut o conferință de presă prin care a anunțat că la mijloc este, cine altcineva, dacă nu Mâna Moscovei?

Din partea redacției de pamflete moldovesti.info, îi urăm lui Podleancă casă de piatră… în subsol la CNA!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Iurie-Leancă-Ileancă-Vlad-Plahotniuc-Mireasa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Iurie-Leancă-Ileancă-Vlad-Plahotniuc-Mireasa-copy-300x300.jpgadminPolitic
Iurie Podleancă este oficial peedoraz. Acesta a recunoscut public, deși oamenii știau despre asta de multă vreme. De când este viceprezikul parlamentului, treaba a devenit oficială. Mai mult, Podleancă a anunțat că se căsătorește oficial cu Plaha. Asta în condițiile în care până acuma trăiau în păcat și adulter....

Comentează