Iurie Podleancă este oficial peedoraz. Acesta a recunoscut public, deși oamenii știau despre asta de multă vreme. De când este viceprezikul parlamentului, treaba a devenit oficială. Mai mult, Podleancă a anunțat că se căsătorește oficial cu Plaha. Asta în condițiile în care până acuma trăiau în păcat și adulter. Chiar managerul SRL Mitropolia Moldovei i-a cununat pe cei doi.

”Se cunună roaba lui Dumnezeu (Podleancă), cu robul lui Dumnezeu (Plaha), în numele Rusiei şi a Uniunii Europene şi a Americii, Capeț! Euro și Dolarul nostru, cu mărire şi cu cinste înpreunează‑i pe dânşii întru stablizdețul Moldovei”, i-a cununat religios pe cei doi pentru un milion de bacși managerul Valoghea.

Podleancă este deja a 5 soție a lui Plaha. Pe lângă Podleancă, Plaha are foarte multe amante politice, numite în limba transnistreană koorve. Oligarhul a înlocuit-o astfel pe Liuda cu Podleancă. Liuda a fost trimisă la plimbare cu tot cu nepot. De altfel, Liuda a și făcut o conferință de presă prin care a anunțat că la mijloc este, cine altcineva, dacă nu Mâna Moscovei?

Din partea redacției de pamflete moldovesti.info, îi urăm lui Podleancă casă de piatră… în subsol la CNA!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Iurie-Leancă-Ileancă-Vlad-Plahotniuc-Mireasa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Iurie-Leancă-Ileancă-Vlad-Plahotniuc-Mireasa-copy-300x300.jpgadminPolitic
Iurie Podleancă este oficial peedoraz. Acesta a recunoscut public, deși oamenii știau despre asta de multă vreme. De când este viceprezikul parlamentului, treaba a devenit oficială. Mai mult, Podleancă a anunțat că se căsătorește oficial cu Plaha. Asta în condițiile în care până acuma trăiau în păcat și adulter....

Comentează