Ion Sula Canepa copy

Ploaia salvează agricultura moldovenească de la faliment și oferă o gură de aer economiei. Asta pentru că în acest an vom avea o recoltă istorică de cânepă, anunță ministerul Agriculturii. Potrivit ministrului Ion Sulă, cânepa s-a scumpit pe piața Black Market din Uniunea Europeană.

”M-am interesat la partenerii noștri din Olanda, kilogramul de cânepă pe Black Market este foarte scump anul acesta. Vânzările o să zboare în aer. Nu știu de ce ne cumpără olandezii cânepa noastră, dar dacă dau mii de euro pe ea, de ce să nu le-o vindem? Chiar i-am sfătuit pe țăranii moldoveni să cultive la anul și mai multă cânepă”, a declarat Ion Sulă pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit informațiilor departamentului Droguri Ușoare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, recolta de cânepă este una cum nu a mai fost în Moldova. Fermierii moldoveni cultivă atât de multă cânepă, încât o pun și preoții la biserică în cadelniță.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Ion-Sula-Canepa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Ion-Sula-Canepa-copy-300x300.jpgadminSocial
Ploaia salvează agricultura moldovenească de la faliment și oferă o gură de aer economiei. Asta pentru că în acest an vom avea o recoltă istorică de cânepă, anunță ministerul Agriculturii. Potrivit ministrului Ion Sulă, cânepa s-a scumpit pe piața Black Market din Uniunea Europeană. ”M-am interesat la partenerii noștri din...

Comentează