PLDM sigla noua copy

Partidul Liberal Democrat din Moldova a început reformarea internă. Partidul vrea să o rupă definitiv de PDM așa că își va scoate cuvântul Democrat din denumire. Astfel că PLDM devine PLM. Și nu este totul, PLDM renunță chiar și la Stejar.

”În locul Stejarului care este un simbol al trecutului, vrem să avem o siglă mai războinică, dar și puternică în același timp. Va fi o bombă nucleară. Oricum, seamănă un pic cu stejarul, așa că nu vom plăti prea mulți bani pictorilor, că nici nu avem, suntem săraci de când patronul nostru se află la închisoare”, a declarat Angela Gonța, moștenitoarea partidului.

Din cele relatate de fosta jurnalistă, noua denumire, PLM, este în vogă printre tineri. ”Dacă vorbești cu tinerii, ei zic foarte des, ce PLM faci? Alții spun, PLM, s-au întors radacii, trebuie să închid facebookul. Vorba asta, PLM, a devenit importantă în Moldova, noi o să ne identificăm cu PLM”, le-a declarat Angela Gonța jurnaliștilor cumpărați de soțul ei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/PLDM-sigla-noua-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/PLDM-sigla-noua-copy-300x300.jpgadminPolitic
Partidul Liberal Democrat din Moldova a început reformarea internă. Partidul vrea să o rupă definitiv de PDM așa că își va scoate cuvântul Democrat din denumire. Astfel că PLDM devine PLM. Și nu este totul, PLDM renunță chiar și la Stejar. ”În locul Stejarului care este un simbol al trecutului, vrem...

Comentează