Corturi PMAN copy

Autoritățile au numărat în această dimineață mai bine de 1000 de corturi. Acestea nu mai au loc în Piața, iar numărul crește de la o oră la alta. Potrivit lui Vasile Năstase, unul dintre organizatorii protestului, Igor Boțan a venit cu o idee nemaipomenită ca să adune protestatari, dar și bani.

”Am dat un anunț în tri deveatki: ”Cămin în aer liber. Foarte ieftin. Luăm la gazdă, băieți și fete. Nu este neapărat să fie cuminți. Chiar este indicat să fie cât mai gălăgioși, pot striga, pot să nu doarmă noapte, pot cânta cât îi țin plămânii. Plata 500 de lei pe lună.” După ce am dat anunțul, vreau să vă spun că au început să vină așa de mulți. Așa de mulți… Nu ne-a venit să credem. Am umplut Piața și acum punem corturi chiar și pe scările Guvernului”, a declarat Vasile Năstase.

Potrivit organizatorilor protestului, cei mai mulți dintre cei care vin să închirieze corturi în orășelul DA sunt studenți la USM. Aceștia nu au găsit un loc în cămin, iar mita pentru a obține unul era prea mare. Studenții sunt fericiți pentru că nu trebuie să doarmă pe la prietenii din cămine, să intre și să iasă pe geam ca să nu-i vadă vahta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Corturi-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Corturi-PMAN-copy-300x300.jpgadminSocial
Autoritățile au numărat în această dimineață mai bine de 1000 de corturi. Acestea nu mai au loc în Piața, iar numărul crește de la o oră la alta. Potrivit lui Vasile Năstase, unul dintre organizatorii protestului, Igor Boțan a venit cu o idee nemaipomenită ca să adune protestatari, dar...

Comentează