Unimedia plange după Filat copy

Jurnaliștii de la Unimedia au plâns cu istericale și cu smuls de păr. Câțiva au început chiar să se dea cu capul de pereți. Momentul de deznădejde a survenit când au realizat că Vlad Filat a fost arestat de procurorii CNA. Evident, redactorul șef a țipat cel mai mult ca să dea exemplu.

Cu toate acestea, redacția a dat dovadă de profesionism. Între două plânsete, jurnaliștii nu au ratat știrile apărute la televiziunile de știri, în ziare și la radio. Ziariștii au copiat totul cu mult sârg și le-au publicat pe site-ul unimedia cu mult profesionalism. Și nu a fost totul, chiar dacă au plâns până și-au udat hainele, pe site au apărut toate discursurile lui Vlad Filat și ale deputaților PLDM.

Site-ul unimedia a promis de altfel, că va fi în doliu din cauza arestării lui Vlad Filat. Ca să protesteze împotriva arestării fostului premier, redacția a promis că nu va mai publika nimic despre Vlad Plahotniuc, dușmanul de moarte al proprietarului Unimedia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Unimedia-plange-după-Filat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Unimedia-plange-după-Filat-copy-300x300.jpgadminPolitic
Jurnaliștii de la Unimedia au plâns cu istericale și cu smuls de păr. Câțiva au început chiar să se dea cu capul de pereți. Momentul de deznădejde a survenit când au realizat că Vlad Filat a fost arestat de procurorii CNA. Evident, redactorul șef a țipat cel mai mult...

Comentează