Curg plângerile la Protecția Consumatorului după Festivalul Levănțicii. Peste 200 de persoane cer autorităților să se implice și să le facă dreptate. Oamenii cei banii înapoi și spun că au fost păcăliți de către organizatori. Aceștia le-ar fi luat banii și nu le-ar fi oferit condiții elementare de festival.

“Erau vreo 45 de grade celsius. Aer condiționat nu era. Erau câteva umbrele, dar, culmea, ca să stai sub umbrelă trebuia sa platești 50 lei. Asta chiar dacă am plătit deja la intrare 500 de lei. Am făcut insolație cu toată familia. Cremă de protecție solara nu ne-au dat. Mâncare gratis nu ne-au dat. Poze cu aparatul nostru nu ne-au lăsat să facem. Ne-am așteptat la condiții, dar ne-au dus într-un câmp să vedem niște buruieni”, se plânge interpreta Geta Burlacu.

Organizatorii spun că evenimentul a respectat toate regulile impuse de lege. “Moldovenilor mereu ceva nu le place. Așa trebuie sa fie un festival. Vii, dai mulți bani, faci poze, le pui pe facebook și ești la modă. Nu ai poză de la festivalul meu, nu ești glamurnâi. Pot să zic că esti nichtojestvo. Moldovenii habar nu au cum arată un festival. Dacă sunt țărani proști și nu au fost în Canada… La ce le trebuie aer condiționat, când erau atâția beșinoși printre levănțică”, spune Nata Albot, cea mai cunoscută festivăloagă din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Festivalul-Lavandei-nemultumiti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Festivalul-Lavandei-nemultumiti-copy-150x150.jpgadminMonden
Curg plângerile la Protecția Consumatorului după Festivalul Levănțicii. Peste 200 de persoane cer autorităților să se implice și să le facă dreptate. Oamenii cei banii înapoi și spun că au fost păcăliți de către organizatori. Aceștia le-ar fi luat banii și nu le-ar fi oferit condiții elementare de festival. 'Erau...

Comentează