Vadul lui Vodă interzis radiatie copy

Vești proaste pentru cei care obișnuiesc să se răcorească la Vadul lui Vodă. Chiar dacă este foarte cald, plaja se va închide de pe 32 iulie. Asta după ce Transnistria a făcut o plângere la CEDO pe moldovenii care se odihnesc aici. La Vadul lui Vodă merg prea mulți gopnici care se scaldă în Nistru și murdăresc apa.

”Gopnicii moldoveni fac prea mult pipi. Au murdărit toată apa din Nistru. În loc să fie străvezie, apa este chișorcie. I-am rugat să nu-și mai facă nevoile, dar ei nu ne ascultă. Unii mai și scuipă în apă, iar alții… Mi-e rușine să spun, dar o să vă zic, chiar dacă este oribil – varsă berea din sticlă direct în râu. Asta mi se pare cel mai urât. Din cauza gopnicilor moldoveni suferă populația civilă, liniștită și pacifistă din Transnistria”, a declarat șeful Sanepidarstanției din Dubăsari, Borea Iobnutâi.

Gopnicii moldoveni se apără și spun că toaletele din Vadul lui Vodă sunt foarte scumpe, iar pădurea a fost tăiată să-și facă oligarhii vile, așa că nu mai au unde să-și facă nevoile. Până se va rezolva problema cu toaletele, CEDO a anunțat că plaja se va închide. Ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan, a propus o soluție de compromis, toți cei care intră în Nistru să poartă obligatoriu pampers. Din păcate această propunere a fost contestată de Buliga, care le sugerează gopnicilor să folosească pelincuțe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vadul-lui-Vodă-interzis-radiatie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Vadul-lui-Vodă-interzis-radiatie-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste pentru cei care obișnuiesc să se răcorească la Vadul lui Vodă. Chiar dacă este foarte cald, plaja se va închide de pe 32 iulie. Asta după ce Transnistria a făcut o plângere la CEDO pe moldovenii care se odihnesc aici. La Vadul lui Vodă merg prea mulți gopnici...

Comentează