Speriat de reacțiile care au apărut pe facebook după ce a fost fotografiat cu un telefon de aur la ureche, Vlad Plahotniuk a explicat într-o conferință de presă mania sa pentru metalul scump. ”Așa este tradiția țigănească, ne place să avem cât mai mult haur. Telefon de haur, mașină de haur, palat cu acoperiș de haur, dinți de haur. Nu vreau să fiu discriminat de moldoveni că ei nu au haur, iar eu și șatra PDM avem”, a transmis Vlad Plahotniuk prin intermediul celor 23 de televiziuni ale sale.

Ca să nu mai stârnească invidie pe facebook, șeful PDM și-a cumpărat de la anticariat un Nokia 3310, supranumit și telefonul moldovenilor, cu care o să vorbească la ședințele Parlamentului. În aceeași conferință Plahotniuk a explicat că nu are nicio legătură cu furtul miliardului de euro din Banca Națională de Economii: ”de ce toată lumea ne discriminează? Dispare pe undeva o bicicletă, în altă parte este furat un miliard de euro – gata, șatra PDM și bulibașa Plahotniuk sunt de vină. De ce?

De altfel, telefonul de aur este un cadou de la Putin pentru promovarea intereselor Federației Ruse în Moldova, România și Uniunea Europeană, a explicat Plahotniuk.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Plahotniuc-imbracat-in-aur-si-iPhone-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Plahotniuc-imbracat-in-aur-si-iPhone-copy-150x150.jpgadminPolitic
Speriat de reacțiile care au apărut pe facebook după ce a fost fotografiat cu un telefon de aur la ureche, Vlad Plahotniuk a explicat într-o conferință de presă mania sa pentru metalul scump. ”Așa este tradiția țigănească, ne place să avem cât mai mult haur. Telefon de haur, mașină de...

Comentează