Vlad Plahotniuc pupat in fund de Marian Lupu copy

Scandal uriaș în PD. Patronul partidului intenționează să-l dea afară din formațiune pe cel supranumit Two Metres of Bubbly. Motivul, dorința nestăpânită a lui Two Metres of Bubbly de a-l pupa în cur pe Vlad Plahotniuc.

”Eu înțeleg că mă pupi în cur de fiecare dată. Dar să vii la mine acasă, în mijlocul nopții să mă trezești și să îmi ceri să mă pupi din nou în cur? Asta mi se pare cerezciur. Problema este că trebuie să urc pe scară ca să mă pupe în cur. Este obositor, trezește-l pe Țuțu să caute scara, urcă pe scară la 2 noaptea. Am să-l dau afară să scap de pupăturile lui”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Mai mult, potrivit patronului PD, Two Metres of Bubbly îl zgâria în permanență de cur cu ochelarii. Vlad Plahotniuc susține că pe postul de pupător în fund sunt alți câțiva zeci de doritori, dar îl va alege pe Diacov, care are cea mai mare experiență din Moldova la pupat în cur.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-pupat-in-fund-de-Marian-Lupu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-pupat-in-fund-de-Marian-Lupu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș în PD. Patronul partidului intenționează să-l dea afară din formațiune pe cel supranumit Two Metres of Bubbly. Motivul, dorința nestăpânită a lui Two Metres of Bubbly de a-l pupa în cur pe Vlad Plahotniuc. ”Eu înțeleg că mă pupi în cur de fiecare dată. Dar să vii la...

Comentează