Publika de vanzare copy

Anunț important pe piața media din Chișinău. Vlad Plahotniuc a scos la vânzare perla coroanei sale propagandistice. Este vorba de televiziunea de știri Publika TV. Anunțul a fost publicat pe mai multe site-uri de anunțuri din Moldova, iar Vlad Plahotniuc spune că pe lângă jurnaliști vinde și câțiva bloggeri.

”Nu mai am nevoie nici de jurnaliști, nici de bloggeri. Îi plătesc degeaba. Am ieșit din Parlament și nu mai am nevoie de ei. Cine vrea să-i cumpere? Vă garantez că sunt niște angajați foarte sârguincioși. I-am dresat foarte bine. Îndeplinesc orice comandă. Câteodată chiar mai râdeam de ei. Mă duceam în platou la Publika și strigam lejati, toți se culcau. Strigam ca mne și veneau repede și mă pupau în cur”, își laudă marfa Vlad Plahotniuc.

Patronul Partidului Democrat mai spune că este o super ofertă, în condițiile în care vinde la pachet și câțiva bloggeri. Anunțul său a stârnit deja interes în lumea oligarhilor moldoveni. Ilan Shor, Renato Usatîi, dar și Vlad Filat s-au arătat foarte interesați de achiziția jurnaliștilor de la Publika și a bloggerilor.

Plahotniuc vinde Publika TV și niște bloggeri: ”pentru că am părăsit Parlamentul nu mai am nevoie de ei”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Publika-de-vanzare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Publika-de-vanzare-copy-300x300.jpgadminPoliticPublika TV,vânzare,Vlad Plahotniuc
Anunț important pe piața media din Chișinău. Vlad Plahotniuc a scos la vânzare perla coroanei sale propagandistice. Este vorba de televiziunea de știri Publika TV. Anunțul a fost publicat pe mai multe site-uri de anunțuri din Moldova, iar Vlad Plahotniuc spune că pe lângă jurnaliști vinde și câțiva bloggeri. ”Nu...

Comentează