Vlad Plahotniuc Kim Jong Un copy

Ultimele sondaje l-au convins pe Vlad Plahotniuc definitiv că candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova. Anunțul l-a făcut chiar Marian Pulu care a declarat că îi cedează locul său lui Vlad Plahotniuc cu cea mai mare plăcere, mai ales că are urgentă nevoie de un milion de euro.

”Domnul Vlad Plahotniuc se uita la Publika ca de obicei. Când colo acolo au început să spună ca de obicei cât de bun, frumos și deștept este. Apoi a urmat un reportaj despre sondajele care arată că 95 la sută dintre moldoveni îl adoră. Atunci m-a chemat și nu am reușit să mă așez în genunchi că mi-a zis, Pulule, eu voi fi ca candidat în locul tău. Ca calitate și ca cacofonie eu sunt de un milion de euro de acord”, a declarat Marian Pulu după ședința Parlamentului.

Vlad Plahotniuc promite că dacă va câștiga alegerile prezidențiale, va redenumi statul. Acesta se va numi Republica Plahotnova. Chiar și capitala va avea alt nume. Se va numi Ulinicișinău. Mihai Ghimpu, Igor Dodon și Marian Pulu au declarat deja că îl susțin pe Vlad Plahotniuc și cred că va fi un președinte ca un rege.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Vlad-Plahotniuc-Kim-Jong-Un-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Vlad-Plahotniuc-Kim-Jong-Un-copy-300x300.jpgadminSocial
Ultimele sondaje l-au convins pe Vlad Plahotniuc definitiv că candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova. Anunțul l-a făcut chiar Marian Pulu care a declarat că îi cedează locul său lui Vlad Plahotniuc cu cea mai mare plăcere, mai ales că are urgentă nevoie de un milion de...

Comentează